Min holistiske verden og mig

Når tiden står stille, ved jeg, at jeg er der.

Kender du følelsen af, at tid og rum forsvinder, når du laver noget bestemt? Som om tiden står stille, men når du kigger på uret, er der gået flere timer. Det er sådan, jeg har det, når jeg træder ind i den holistiske verden, hvor ens fysiske krop, tanker, følelser og overbevisninger ikke er adskilte, men er forbundet i en dyb samhørighed og er nøglen til et symptomfrit liv. 

Da det første gang gik op for mig, at vi selv bærer på årsagen og derved også har løsningen på vores fysiske symptomer, stod tiden stille, og jeg mærkede, at jeg havde fundet min livsopgave og store passion. Mange års erfaringer, udfordringer og spændende møder med mennesker havde ført mig nænsomt men bestemt videre til den holistiske verden og vores indre potentiale til at kunne helbrede os selv.

 Min holistiske tilgang er med både:

 • Hjerne og hjerte
 • Valg og åbenhed
 • Ansvar og frihed
 • Forandring og nysgerrighed
 • Gentagelser og spontanitet
 • Tålmodighed og omsorg

Book din afklarende samtale her.

Sammen finder vi din vej.  

" Det kan være svært at vælge livet , hvis vi frygter fremtiden"

Helle Strandby

Baggrund

Jeg er uddannet METAsundheds terapeut i 2017

Haft klienter og lavet forløb siden 2015

Robusthed.dk - komiteen for Sundhedsoplysning i 2014

Foundation ved Bodynamic International i 2010

Arbejdet terapeutisk med mennesker siden 2009 


Egenskaber

Når jeg arbejder med mennesker, ser og hører jeg deres indre "mønstre" og derved deres ubalancer.

 • Tålmodig 
 • Nysgerrig
 • Nærværende
 • Fordomfri
 • Intuitiv
 • Omsorgsfuld

energiREDSKABER

​​​​​The Healing Code - Alexander Loyd

Ho`oponopono - Hawariansk proces

TAT - Tapas akupressur teknik

Gaven i maven - Gina Asbjerg

Energi medicin - Donna Eden

Mennesker i forandring

"Det eneste sikre her i livet er, at alting forandres"

Jeg tror på, at ALT er i konstant bevægelse, og at følelsen af stilstand er en illusion. Hvis du kan forestille dig bevægelsen, som hele tiden sker, så må dagen i dag være anderledes end dagen i går. 

Selv noget, vi opfatter som kronisk, forandres og opleves forskelligt fra dag til dag. Så hvad er det, der starter bevægelsen i første omgang? Og kan vi bevidst vælge noget andet, end vi valgte igår og dermed påvirke bevægelsen?

Jeg brænder for at støtte mennesker, der er klar til forandring til at tage ansvar for deres egne valg og til at åbne op for deres eget potentiale til et symptomfrit liv. 

Vil du vide mere om mit helt særlige 10 ugers forløb for dig med psoriasis?

Vil du vide mere om mine 1:1 sessioner?

Eller booke en afklarende samtale med mig i dag, så tager vi en snak om dine symptomer, og om hvad jeg kan gøre for dig.

Din vej til at blive symptomfri udelukker på ingen måde lægelig behandling og vurdering. Gå altid til din læge, hvis du er det mindste i tvivl. Mit håb er faktisk, at den alternative behandler og lægen en dag kan sidde i samme klinik, og at vi som patienter kan tilbydes en holistisk vej til vores helbredelse.


>