Forløb: Den nye tilgang til Psoriasis


10 ugers forløb - Til dig der er kørt fast i lokalbehandling

  •  Du ønsker dig brændende at blive fri af dine symptomer, men er ved at miste håbet om at du nogensinde får det bedre.
  • Du er så træt af konstant kløe, svien, smerter og skællen.
  • Du frygter bivirkningerne ved dit næste skridt med medicinsk behandling.
  • Du drømmer om en sommer i badedragt, et 10-turs kort til svømmehallen med børnene eller en ny date uden nysgerrige blikke eller fordømmelse.
  •  Du vil have en enkel metode og nøglen til at blive symptomfri indefra - ved at arbejde med den direkte forbindelse mellem dine symptomer og dine tanker, følelser og overbevisninger.
  • Du bliver motiveret og inspireret ved at følges med andre i et trygt fællesskab. 

Book din afklarende samtale her.

Sammen finder vi din vej.  

Kom med på mit 10 ugers forløb, sammensat specielt til dig med Psoriasis. Et forløb sammen med andre der også brændende ønsker at åbne op for deres krops fantasiske potentiale til at blive symptomfri indefra.

Bliv symptomfri og få et liv, hvor du kan bruge din tid, energi og opmærksomhed på det, der er vigtigst for dig og din familie.

​Opdag

Opdag præcist hvad din krop fortæller om dine overbevisninger igennem dine fysiske symptomer. 

Slip

Slip den fastlåste energi fri af dine cellers hukommelse og åbn op for dit største potentiale til at blive symptomfr​​​​i.

Juster

Juster din autopilot. Smid gamle vaner overbord og forbered din krop på et nyt kapitel med mere energi, overskud og kærlig omsorg til dig selv og dine kære.


10 transformerende uger med nærvær og al min støtte

På forløbet får du alt dette og mere til:

1. De 5 essentielle skridt, der skal til for at åbne op for dit indre potentiale, gjort super simpelt igennem min PAGAJ model. 

2. Den nyeste viden og forståelse omkring dine overbevisninger og indre triggere, der fastholder din psoriasis.

3. Min enkle men yderst effektive FELUS metode til at ændre dine triggere - også selv om du har en travl hverdag. 

4.  En individuel plan, du selv er med til at udforme, som er tilpasset din hverdag. En plan der skaber plads og tid til dig, så du hver dag får prioriteret de små skridt, du må tage for at åbne op for et symptomfrit liv.

5. 2 individuelle sessioner med mig, hvor vi undersøger og finder dine personlige psoriasis-triggere og den direkte forbindelse til dine symptomer.

6. Samtaler efter behov undervejs i forløbet, så jeg sikrer, at du er på rette vej og får den støtte, omsorg og viden, du har brug for, hvis du møder modstand.

7. 3 workshops af 2 dage fyldt med redskaber, viden, humor, refleksioner, deling og aktivering af dit indre potentiale, samt masser af udvekslende nærvær med andre, der også brændende ønsker et liv uden symptomer fra deres psoriasis.  

8. Svar på hvorfor, hvordan og hvad du selv skal gøre for at fastholde aktiveringen af din krops iboende evne til at regulere og reparerer sig selv - uanset graden af dine fysiske symptomer.

9. Videoer med små hjemmeopgaver, inspiration og refleksioner der optimerer din 10-ugers rejse mod et liv med mere overskud og energi til det, der er aller vigtigt for dig.

10. Live gruppeopkald hver uge, hvor du kan dele din rejse med os andre, få støtte, blive motiveret og inspireret, samt få svar på de spørgsmål, der måske opstår undervejs.

11. Efter forløbet er slut, er der mulighed for fortsat at dele og støtte hinanden de efterfølgende 3 måneder. hvor vi 1 gang om måneden mødes til live gruppeopkald. Jeg oplever, at når vi tager på en indre rejse sammen med andre, skabes der et helt særligt bånd og en samhørighed, som er et meget vigtigt men overset element i enhver rejse mod et symptomfrit liv.  


Hvis vi følges ad, kan vi nå meget længere, end hvis vi går alene. 

Tag det første skridt

I dette 10-ugers forløb kombinerer jeg den nyeste internationale viden fra bl.a. Joe Dispenza, Bruce Lipton og Tom O´bryan med METAsundhed og Energipsykologi.

Jeg brænder så meget for en holistisk vej til et symptomfrit liv, og dette forløb er noget helt særligt for mig, i det jeg har arbejdet på det igennem 2 år. At vælge en holistisk vej er et valg, der skal komme fra hjertet og en beslutning, der skal føles rigtig i maven. Det kræver en nysgerrig og åben tilgang, da det ofte udfordrer os på vores opfattelse af sygdom og sundhed. 

Tag det første skridt lige nu og book en gratis afklarende samtale med mig om dine fysiske udfordringer med psoriasis og lad os sammen finde ud af, om dette forløb kunne være dit næste altafgørende skridt på en ny vej til et symptomfrit liv.

" The​​​​​ brain may think, but the heart knows." 

 Dr. Joe Dispenza

Den nye tilgang til Psoriasis

Hvad får du i forløbet?:

- 10-ugers særligt tilrettelagt forløb, målrettet dine psoriasis symptomer.
- 2 individuelle sessioner med symptom-analyse udfra Metasundhed, hvor vi går i dybden med dine psoriasis triggere.

- Coachende samtaler efter behov i alle 10 uger.
- 3 fysiske workshops à 2 dage.
- Din egen plan for dine skridt i forløbet.
- Din proces gjort simpel igennem PAGAJ-modelen.
- Min enkle FELUS metode til at frigive dine triggere.
- Et unikt fællesskab med de andre deltagere. 
- Liveopkald i gruppen hver uge.
- Tilsendt videoer med små hjemmeopgaver.
- International viden om helbredelse indefra.
- 3 opfølgende liveopkald efter forløbet er slut.

- Og al min støtte og omsorg undervejs, så du derved har de bedste betingelser for livsvigtig forandring og transformation af årsagen til dine psoriasis symptomer.

Hvornår sker det?:

NYE DATOER KOMMER NÅR VI KAN MØDES FYSISK IGEN!!

Start den 18. april med 1. workshop og slut den 26. juni.

1. workshop den 18. og 19. april 2020, lør. kl. 10-17 søn. kl. 9-16

2. workshop er den 23. og 24. maj 2020, lør. kl. 10-17 søn kl. 9-16

3. workshop er den 20. og 21. juni 2020, lør. kl. 10-17 søn kl. 9-16

Live gruppeopkald på ca. 1-1,5 time skiftevis onsdage og torsdage kl. 19

Individuelle sessioner aftales ved 1. workshop og samtaler aftales løbende.


Hvor skal vi være?:

Alle 3 fysiske workshops foregår hos mig i Bisserup eller et sted på Sjælland. 

Individuelle sessioner foregår i min klinik eller online.

Adressen er: Strædet 7, 4243 Rude

Online gruppemøder foregår via Zoom.

Din investering i dig selv:

Jeg tilbyder lige nu mit 10 ugers forløb til en intropris, normal prisen for mine 10 ugers forløb er 22.500 kr. Det er et helt nyt forløb, jeg har sammensat specielt til dig med psoriasis, og som jeg glæder mig helt vildt til at afholde. Så ved at være med på det første forløb betaler du altså kun introprisen som er 8000 kr. incl. moms 

Hvordan tilmelder du dig?:

At vælge en holistisk vej er et valg, der skal komme fra hjertet og en beslutning, der skal føles rigtig i maven.  Det er derfor den eneste forudsætning, inden du melder dig til forløbet, at vi har haft en afklarende samtale, så vi begge sikrer os, at du er klar til at gå hele vejen og det derfor bliver en livsforandrende investering i dig selv og din fremtid.

Hvis ikke du allerede har gjort det, kan du booke din afklarende samtale herunder. 

Tilmelding sker ved, at du skriver en mail til mig på: strandbyhelle@gmail.com hvor du blot skriver at du vil tilmeldes forløbet "Den nye tilgang til Psoriasis". Så sender jeg dig informationer om betaling og det videre forløb.

Tilmeldingsfrist: ?? - max. 10 deltagere 

Workshops: Der vil være kaffe, the, vand, frugt samt sunde lækre snacks ved alle tre workshops og lørdage aftener slutter vi dagen af sammen med hjemmelavet suppe og brød. Du skal selv sørge for evt. overnatning og frokost begge dage.

Din vej til at blive symptomfri udelukker på ingen måde lægelig behandling og vurdering. Gå altid til din læge hvis du er det mindst i tvivl. Mit håb er faktisk, at den alternative behandler og lægen en dag kan sidde i samme klinik, og vi som patienter kan tilbydes en holistisk vej til vores helbredelse.


>