OBS: Ingen nye datoer  endnu, men følg mig på Facebook eller skriv en mail til mig, så får du direkte besked, når jeg holder et nyt foredrag.

Når medicin ikke helbreder

Et foredrag der kaster nyt lys på sygdom og sundhed. 

Din krop er utrolig intelligent på en helt særlig måde og rummer evnen til at helbrede sig selv. De tanker og følelser, der bliver aktiveret af dine overbevisninger, skaber ubevidst stress i kroppen og er derfor nøglen til helbredelse, sygdom eller sundhed.  

Dette foredrag tager udgangspunkt i min holistiske verden af helbredelse, hvor der er så meget mere, du selv kan gøre, når du er ramt af sygdom. Dine fysiske symptomer er ikke tilfældige, de udspringer af en trigger fra din historie med et bestemt følelsesmæssigt tema, som ligger gemt i din underbevidsthed.  

Book din afklarende samtale her.

Sammen finder vi din vej.  

It´s important for people to understand, when they´re given a diagnosis not to fall prey to the prognosis"

Dr. Joe Dispenza

Forstå

Forstå hvordan din krop altid arbejder for dig og aldrig imod, også når du er ramt af sygdom.

opdag

Opdag kroppens potentiale til at helbrede sig selv under de rette omstændigheder  .

skift

Skift din perception og start din indre rejse på vej mod et symptomfrit liv.

Dette kan du vælge at få med hjem fra foredraget:

- Et nyt livs-forandrende syn på sygdom og sundhed.

- Ny viden om, hvordan din krop og dit sind er direkte forbundet.

- Forståelse for magien i enhver helbredelse igennem METAsundhed.

- Lysten til at arbejde videre med din krops evne til at helbrede sig selv.

- Opdag, hvor meget mere du selv kan gøre, hvis du er ramt af sygdom.

Håber, du bliver bare halvt så vild med den holistiske verden, som jeg er.

Flere og flere vælger en alternativ vej til helbredelse. Nogle vælger et skarpt fokus på kosten, nogen på ændringer i deres ydre miljø, nogen på tanker og følelser, og nogen kombinerer alternativ og konventionel behandling. Men hvilken vej skal du vælge ud fra dine fysiske udfordringer?

Jeg tror på, at næsten al sygdom udspringer af ubevidst stress. Så når jeg mærker fysiske symptomer i min krop, så kigger jeg altid på, hvad der skete i mit liv lige, inden jeg fik symptomerne. Derved finder jeg svaret på min følelsesmæssige stress og hvorfor min krop udtrykker præcis disse symptomer. Man kan sige, at jeg spørger mig selv om alt det, lægen ikke har tid til at spørge om i sin konsultation og finder derved den følelsesmæssige forbindelse mellem min krop og mit sind. Ved at kigge holistisk på mine symptomer optimerer jeg min helbredelses proces og tager ansvaret for mit helbred hjem. Jeg undgår ofte unødig medicinsk behandling og forkorter tiden med mine symptomer, da jeg støtter min krop bedst muligt i at klare helbredelsen selv. 

Tag dit første skridt og tilmeld dig mit foredrag - Jeg glæder mig til at se dig og håber du bliver bare halvt så vild med den holistiske verden, som jeg er.


Jeg vil rigtig gerne mere ud og dele min viden og erfaring, så endnu flere finder ud af, hvor meget mere de selv kan gøre, når de er ramt af sygdom. Så kender du et sted, der måske kunne være interesseret i mit foredrag, så skriv meget gerne en mail til mig. 

Min vej til at blive symptomfri udelukker på ingen måde lægelig behandling og vurdering. Gå altid til din læge hvis du er det mindste i tvivl. Mit håb er faktisk, at den alternative behandler og lægen en dag kan sidde i samme klinik, og at vi som patienter kan tilbydes en holistisk vej til vores helbredelse.


>