Individuelle sessioner

I min klinik eller online

Vil du kende de hemmeligheder, din krop bærer på? 

De hemmeligheder, din krop udtrykker som fysiske symptomer, brænder for at komme frem i lyset og blive fortalt. Hemmeligheder mister nemlig deres kraft, når vi deler dem med nogen. Dine hemmeligheder eller overbevisninger som de også kaldes ligger i din underbevidsthed som stress-triggere og beskyttende advarsels signaler, men de er samtidig årsagen til, at din krop reagerer med symptomer.


Book din afklarende samtale her.

Sammen finder vi din vej.  

​​​" The moment you change your perception, is the moment you rewrite the chemistry of your body".

Dr. Bruce Lipton

Opdag

Opdag hjemmeligheden bag dine symptomer  og du vil ændre din opfattelse af sygdom og sundhed for altid

Slip

Slip dine ubevidste stress-triggere som fastholder dine symptomer igennem energipsykologi

Juster

Juster dine nye overbevisninger og åben op for din krops kæmpe potentiale til at blive symptomfri indefra.

1:​1 sessioner rummer pote​ntialet for at blive symptomfri indefra​​​​​

Uanset om du har været syg længe, eller du lige er kommet hjem fra lægen med en diagnose, vil du i sessioner få støtte og inspiration til:

  1. at ændre din opfattelse af, hvad din krop faktisk er i stand til og derved åbne op for forandring og større livskvalitet.
  2. at opdage dine ubevidste stress-triggere  igennem terapeutiske samtaler, symptom analyse og din krops signaler.
  3. at frigive det, der ubevidst stresser dig og som udløser dine fysiske symptomer ved hjælp af forskellige energipsykologiske metoder. 

Du får redskaber og hjemmeopgaver, som i hverdagen vil hjælpe dig med at fastholde din proces på vej mod din optimale sundhed. 

Alle mine klienter er forskellige og unikke - Det er du også.

Vi finder sammen den bedste holistiske vej for dig, som bygger på dine ressource og muligheder i din hverdag. Det er dog vigtigt, at du føler dig klar til at gøre noget andet, end du plejer og er åben for forandring på flere planer. Sessionerne hos mig udelukker på ingen måde  konventionel behandling, for det er din krop, dit valg og dit ansvar.

Er du træt af ventetiden til speciallægen eller på at din nye behandling virker? Så brug tiden til at gøre noget aktivt og noget mere for dig selv. At åbne op for dit indre potentiale til optimal sundhed og overskud vil være livsforandrende for dig selv og dermed også for din familie.

Lad os sammen finde ud af, om mine 1:1 sessioner er det rigtige valg for dig. Stop med blot at vente på resultater, men gør noget aktivt for at vende sygdom til sundhed.

Book en gratis afklarende samtale med mig i dag. Så tager vi en snak om dine symptomer og om, hvad jeg kan gøre for dig. 

"With every thought you think, every emotion you feel, and every event you experience, you´re acting as an epigenetic engineer of your own cells" 

Dr. Joe Dispenza 

Individuelle sessioner

Pris for sessioner:

1 session a 1,5 time: 1300 kr.

5 sessioner a 1,5 time: 5500 kr. 

Du kan betale med MobilePay på 25 31 94 92 eller via bankoverførsel til: 6822-1005116.

Bestil tid ved at ringe eller sende en sms til tlf. 25 31 94 92. 

Sessionerne kan foregå i min klinik på min hjemmeadresse: Strædet 7, 4243 Rude eller online.

Afbud skal meldes dagen før den aftalte session inden kl. 16 på sms tlf. 25 31 94 92 . Ved senere afbud eller udeblivelse betales fuld pris.

Din vej til at blive symptomfri udelukker på ingen måde lægelig behandling og vurdering. Gå altid til din læge, hvis du er det mindste i tvivl. Mit håb er faktisk, at den alternative behandler og lægen en dag kan sidde i samme klinik, og at vi som patienter kan tilbydes en holistisk vej til vores helbredelse.


>